Nagy Zsolt (galériánkban) egyelőre nem tervezi, hogy külföldön folytatná pályafutását. A színész egy friss interjúban beszélt többek között arról, hogy bár egyre folytogatóbbnak érzi a magyarországi közeget, egyelőre idehaza szeretné elvégezni tisztességesen a munkáját.

Nagy Zsoltot a Marie Claire-nek adott interjúban magánéleti és szakmai témák mellett arról is kérdezték, melyek azok a globális problémák és jelenségek, amelyek a legjobban foglalkoztatják manapság, ennek kapcsán pedig kifejtette, hogy szerinte a klímaváltozás egyre aggasztóbb méreteket ölt, amelyet éhínség és polgárháború követ majd.

A színész emellett kitért a magyarországi helyzetre is. Nem lehetek büszke a saját országomra Magyarországon kívül. Azt érzem, hogy meghalt egy részem" - mondta Nagy Zsolt a jelenlegi politikai berendezkedésre utalva, majd hozzátette, hogy nem tervezi elhagyni az országot olyan emberek miatt, mint József Attila, Örkény István, Ady Endre, Radnóti Miklós és Vörösmarty Mihály.

“Nekem kell megvédenem őket, én fogok beszélni róluk úgy, ahogy ők beszéltek az emberekhez. Nekem ez a dolgom, színész vagyok, Magyarországra születtem. Nem érdekel a pénz, nem érdekel Hollywood, nem érdekel a fény, a siker…” - mondta a színész, amely mellett azt is kiemelte, hogy milyen feladatot szán saját magának.

“Itt leszek Magyarországon egy tisztességes színész, ennek fogom áldozni az életemet. Van öt csodálatos gyerekem, nem vágyom többre. Csak egy dolog van még: hogy a munkámat elvégezzem tisztességesen. Ennyi már csak a feladatom” - tette hozzá Nagy Zsolt.

Nagy Zsolt egyik legutóbbi alakítása A játszma című filmben volt látható, amely 2022 nyarán került a mozikba.

75 A játszma  (2022)

dráma | krimi | thriller

Jung András, az állambiztonság tisztje szinte tökéletesnek mondható. A férfi boldog házasságban él gyönyörű feleségével, Évával, karrierje azonban stresszesnek mondható,... több»