Nem erre a Rozsomák-előzetesre vártunk, de ez sem gyenge! (videó)

Noha egyelőre kérdéses, hogy valaha kapunk még önálló Rozsomák filmet a 2017-ben megjelent Logan - Farkas után, van itt azonban valami, ami továbbra is érdekelheti a rajongókat.

Megérkezett ugyanis a Marvel’s Wolverine videojáték beharangozója, amely a rövid bejátszás ellenére is igencsak megalapozza a hangulatot. A videóban egy szétzúzott bár jelenik meg előttünk, illetve egy rejtélyes alak, aki éppen iszogat a bárpultnál, ugyanakkor nem is kell sokáig várni arra, hogy kiderüljön, ki is lehet az illető.

A PS5 konzolra érkező. Marvel’s Wolverine-t a már ismert Spider-Man: Miles Morales videojáték kreatív szakemberei, Brian Horton és Cameron Christian rendezik az Insomniac égisze alatt. Ryan Schneider, az Insomniac vezetőségi tagja egyébként el is árulta, hogy a teaserben szerplő bár felbukkant egyszer A Sólyom és a Tél Katonája sorozatban, így némi támpontot is kaptak a rajongók arról, hol is játszódik majd a történet.

Schneider azt is elárulta, hogy a játék fejlesztése jelenleg is gőzerővel zajlik, a megjelenés dátumáról azonban várhatóan bővebb információval tud majd szolgálni a stúdió.