Henry Cavill “hadilábon” áll a szexjelenetekkel. A színész egy friss interjúban beszélt arról, hogy egész egyszerűen nem érti azok “funkcióját” egy adott produkcióban.

Cavill a Matthew Vaughn rendezővel adott közös interjúban beszélt arról, hogy szerinte a legtöbb esetben egyszerűen jobb, ha egy film vagy egy sorozat a néző fantáziájára bízza, mi is történik két karakter között egy gyengédebb pillanatban. 

“Nem értem őket. Vannak olyan helyezetek, amikor egy szexjelenet valóban ‘hasznos’ a filmnek, nem csak a nézőknek, de szerintem manapság néha túlzásba viszik őket” - jegyezte meg Cavill a Happy Sad Confused podcastnek adott interjúban.

"Ilyenkor van bennem egy olyan érzés, amikor az ember azt kérdezi: ‘Tényleg szükség van erre, vagy csak arról van szó, hogy az emberek kevesebb ruhában legyenek?’ És ez az, amikor kezded magad kissé kényelmetlenül érezni, és arra gondolsz, hogy 'Itt nincs is előadás”” - tette hozzá Cavill.

Cavill azt is kifejtette, hogy bár szerinte vannak olyan helyzetek, amikor a szexjelenetek nagyszerűen tudnak működni egy filmben, és valóban segíthetnek a történet mesélésben, az emberi képzelőerő mégis sokszor képes túlszárnyalni ezeket.

Annyit elárulunk a Vaughn rendezésében készült, most megjelent Argylle: A szuperkémben nincs szexjelenet, amelyben Cavill szerepelne. A film már megtekinthető a hazai mozikban.

akció | thriller

Az Argylle című kémthrillerbe az Egyesült Államokban, Londonban és más egzotikus helyszíneken kísérhetjü el Argylle-t, a szuperkémet világjáró kalandjain. Közben több... több»