A mandalóri  első szezonja piszok nagy sikert aratott, így egyetlen pillanatra sem volt kétséges, hogy további évadok kövessék. A Disney+ már a második évadon dolgozott, amikor a járvány miatt minden forgatást szünetre küldtek. És e második évadban érdekes új szereplők fognak felbukkanni.

A legújabb hírek szerint egy olyan karakterrel is bővülni fog a széria, aki eddig csak animációs sorozatokban szerepelt. Ő pedig nem más, mint Bo-Katan Kryze, akit a Csillagközi romboló  sorozatból ismerős Katee Sackhoff játszhat majd el. Bár ezt egyelőre sem a Disney, sem a színésznő nem erősítette meg hivatalosan, Katee Sackhoff korábban már beszélt róla, hogy februárban a Disney+ egyik projektjében vett részt.

Bo-Katan felbukkanását több logikus magyarázat is indokolja. Először is ő maga is egy mandalori, aki ráadásul elég komoly szerepet tölt be a Star Wars univerzumban. Ő a Nite Owls vezetője, valamint a Death Watch terrorszervezet második embere is egyben. És nem mellesleg a mandalori uralkodó, Satine testvére, egyike azon keveseknek akik forgatták a Darksabert.

Hogy Bo-Katan milyen szerepet tölthet majd be A mandalóri  második szezonjában, egyelőre nem lehet tudni, ahogyan azt sem, hogy a forgatások leállítása előtt mennyi jelenetet sikerült felvenni az állítólag őt játszó Katee Sackhoff színésznővel. Az új részekben Bo-Katan mellett feltűnik majd Ahsoka Tano is, akit szintén most láthatunk először élőszereplős formában.