Nem lesz több Bosszúállók-film

A 2019-ben megjelent Bosszúállók: Végjáték egy korszakot zárt le az MCU történetében, amellyel gyakorlatilag véget is ért a Végtelen Saga.

A Végjáték lezárásával pedig olyan kulcsszereplőktől voltunk kénytelenek búcsút venni, mint Vasember és Amerika Kapitány, így fel is merült a kérdés, hogy mi lesz a Bosszúállók csapatával a negyedik fázisban.

“A Marvel és maga az MCU már túl van a 10. évfordulón, és az utolsó Bosszúállók-film megjelenésével végre befejeztük a 22 filmből álló Végtelen Saga-t. Két dolgot akartunk megvalósítani: újrakezdeni, teljesen új karakterekkel, új történetszálakkal, de közben visszatérni a Marvel képregények legmélyebb, leggazdagabb mitológiájához.” - nyilatkozta maga Kevin Feige a Disney+-on elérhető The Making of Eternals című dokumentumfilmben.

Ha hihetünk Feige szavainak, akkor nagyon úgy tűnik, hogy a Bosszúállók csapata már semmilyen formában nem fog összeállni a jövőben, bár a producer egy korábbi interjúban azt is megjegyezte, hogy egy ilyen produkcióhoz idő kell, hiszen ismét fel kell építeni egy világot.

Persze a már jól ismert hősökkel továbbra is találkozhatunk majd, hiszen idén májusban debütál a Doctor Strange az őrület multiverzumában, júliusban pedig érkezik a Thor: Szerelem és mennydörgés.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»