Nem ők Hollywood új álompárja: Lovagias gesztus miatt magyarázkodott Jason Momoa

Jason Momoa egy lovagias gesztus miatt volt kénytelen magyarázkodni. A hollywoodi sztár a Rohammentő díszbemutatóján adott interjúban tisztázta Kate Beckinsale-lel való kapcsolatát.

Többen látták ugyanis, hogy a két sztár az idei Oscar-gála utáni partin hosszan csevegett egymással, majd egyeseknek azt is sikerült kiszúrni, amint Momoa Beckingsale-re adta a kabátját. Nem is kellett sokáig várni, hogy mindebből pletyka kerekedjék, miszerint a két színész máris egy párt alkot.

“Mindenki azt kérdezgeti, hogy 'Ti randiztok?'. Nem, nem, ez lovagiasság volt csupán. A hölgy fázott” - jegyezte meg a színész, majd azt is elmondta, hogy Beckinsale-lel történetesen Angliáról beszélgettek, mivel a színésznő ott nőtt fel, és az Aquaman 2-t is ott forgatták.

“Csak kedves akartam lenni, igyekeztem úriemberként viselkedni. Most azonban nem adom oda a kabátomat senkinek sem” - tette hozzá Momoa.

Momoa és Lisa Bonet idén januárban közölték a nyilvánossággal, hogy különválnak útjaik, a párról azóta szintén felröppent a pletyka, hogy kibékültek, noha mindezt már egyikük sem erősítette meg.