Elrajtolt a Disney+-on az Amazon: Ügyvéd, amely máris egy igencsak komoly dilemmát vetett fel a Bosszúállók egyik oszlopos tagjával, Amerika Kapitánnyal kapcsolatban.

Amely persze egy meglehetősen indiszkrét kérdés, ugyanakkor fontos megjegyzeni, hogy végtére is egy fiktív karakterről van szó. A sorozat hősnője, Jennifer Walters boncolgatja azt a kérdést, hogy mielőtt a Végjáték végén visszautazott az időben, hogy visszagyive a Végtelen köveket az eredeti helyükre, majd 1946-ban Peggyvel, volt-e Steve Rogersnek valaha “bibliai ismerete” a hölgyekről?

Bruce Banner tényként állítja, hogy Steve 1943-ban vesztette el a szüzességét az egyik hölggyel a turnéján. Bruce érezhetően bizalmasan kapta ezt az információt, amelyet nem szívesen adja tovább. Ha pedig nem így történt, úgy Natasha Romanoff esetleg Bucky révén juthatott el hozzá ez az információ.

Ezzel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy Steve saját, kínos, de határozott kijelentését Fekete Özvegy felé, az Amerika Kapitány: A tél katonája című filmben, hogy valóban megcsókolt egy lányt 1945 után. Bár Steve-ről köztudott, hogy stratégiai okokból hazudik, nem teszi ezt túl gyakran, és nem szokott személyes dolgokról hazudni a barátainak. 

Steve “tapasztalatlansága” mellett szóló érv elsősorban a jelleméből fakad, hiszen a szerény, idealista felfogása miatt nehéz róla elképzelni, hogy hajlandó bármilyen kötöttségek nélküli életet élni, így nagyon úgy tűnik, az egyetlen nő, akire valaha is szemet vetett, az valóban Peggy Carter.

Steve Rogers kétségtelenül egy úriember és egy egyenes jellemvonású férfi, aki rendkívül tisztelettudóan bánik nőtársaival, aki saját maga is elmondta, hogy a kísérlet előtt nem igazán volt sikeres a nőknél. Közvetlen bizonyíték nincs arra, hogy hősünk bármikor is kicsapongott volna, viszont a későbbiekben a modern világban is kellő magabiztossággal rendelkezik, így kénytelenek vagyunk elhinni Bruce Banner állítsát.

akció | dráma | kaland | sci-fi | vígjáték

Jennifer Walters egy egyedülálló, harmincas ügyvédnő és egy zöld, kétméteres szupererős, Hulk bonyolult életét éli. több»