Chris Evans azon kevés színészek egyike, akinek karrierje során több szuperhőst is lehetősége nyílt eljátszani, ráadásul úgy tűnik, hogy ennek a “pályaívnek” még közel sincs vége.

Evans alakította a Fáklyát a 2005-öt Fantasztikus négyesben, majd a 2007-es Ezüst utazóban, azt pedig mondani se kell, hogy az elmúlt tíz évben neve gyakorlatilag egybeforrt Amerika Kapitánnyal.

Bár Steve Rogers története véget ért a 2019-ben megjelent Bosszúállók: Végjátékban, a legfrissebb híresztelések szerint viszont Evans visszatérhet még az MCU-ban, ám ezúttal Pókemberként.

A tervek szerint még az idei évben debütál a Disney+-on a What If...? animációs sorozat, amelyeknek epizódjai mindig csavarnak egyet az MCU meghatározó elemein és történésein. Így történhet meg tehát, hogy akár maga Steve Rogers egy alternatív univerzumban nem Amerika Kapitány lesz, hanem Pókember.

Szokatlan és hajmeresztő megoldásokban valószínűleg a Doctor Strange az őrület multiverzumában is bővelkedik majd, egyelőre viszont kérdéses, hogy egy élőszereplős produkcióban is felbukkanhat-e még Evans.