Netflix: 3 bérgyilkosos film a platformon, ha bejött A gyilkos Michael Fassbenderrel

Mostanra teljesen kétségtelenné vált, hogy David Fincher legújabb rendezésére, A gyilkosra gyakorlatilag teljesen rákattantak a Netflix előfizetők.

A film jelenleg a legnézettebb tartalomnak számít a platformon, a legtöbben egyszerre hátborzongató és lebilincselő alkotásnak találták, az pedig már tényleg csak hab a tortán, hogy a főszerepben nem más, mint Michael Fassbender látható.

Fassbender alakításában egy belső démonoktól gyötört gyilkos karaktere körvonalazódik ki, aki bár a legjobb a szakmában, nem sokon múlik, hogy maga is áldozattá váljon egy macska-egér játékban.

“Tetszett az ötlet, hogy feltárjam valakinek a belső pszichéjét, aki a megélhetésért gyilkol, és hogy hogyan minősíti a saját elképzelését arról, amit csinál, attól, amit mások esetleg félreérthetnek” - nyilatkozta korábban maga Fincher a filmről.

A gyilkos nem mellékesen 86 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól a Rotten Tomatoes portálon, a Mafabon pedig 68 százalékra értékelték a hazai nézők. A film hangulata máris sokakat magával ragadott, mi pedig a lenti összeállításunkban a figyelmetekbe szeretnénk ajánlani további három produkciót, ha bejött Fincher rendezése.

67 A gyilkos  (2023)

akció | kaland | krimi

Egy bérgyilkos súlyos lelki válságba kerül, amikor lelkiismeret furdalása támad, miközben ügyfelei továbbra is igényt tartanak a szolgálataira. több»

 

#3

66 Kate  (2021)

(14)

akció | thriller

Netflix

Egy bérgyilkos története, akinek 24 óra áll rendelkezésére, hogy bosszút álljon ellenségein. több»

Kate egy vagány, profi bérgyilkos, aki egy neonfényben úszó városban tevékenykedik.Utolsó munkája során halálos mérgezést kap, és mivel a méreg lassan hat, Kate-nek 24 órája van arra, hogy kiderítse, ki rendelte el a halálát, és bosszút álljon.
#2

60 A sarki  (2022)

(1)

kaland

Telekom TVGO

Egy fiatal lány története, akit egy jegesmedve nevelt fel. Nyomon követhetjük a sorsát, miután elmenekül az anyját megölni szándékozó brutális harcosok fogságából. több»

Duncan egy bérgyilkos szervezet tagja, aki közeledik a nyugdíjkorhatárhoz, és akinek a munkaadója végül úgy dönt, hogy meg kell őt semmisíteni, így újra a nagy "játékban" találja magát, ahol egy sereg fiatalabb, gyorsabb, kegyetlen gyilkossal kell megküzdenie.
#1

akció | thriller

Netflix

Egy egyedülálló anya, aki híres bérgyilkosként dolgozik, nehezen találja meg az egyensúlyt a magánélete és a munkája között. több»

A film egy egyedülálló anyáról szól, aki ott akarja hagyni a bérgyilkosként végzett munkáját. Egy utolsó munkája során megszegi munkaadója egyik szabályát, aminek következtében gyilkosok valóságos hulláma indul utána.