Netflix: 3 film, amit minden John Wick-rajongónak látnia kell!

Hamarosan megjelenik a The Continental című sorozat, amely a népszerű John Wick-franchise előzménye lesz majd. Mielőtt azonban bárki rákattanna az új szériára, ajánlunk három olyan produkciót, amelyek garantálnak be fognak jönni nektek, ha szeretitek a Keanu Reeves főszereplésével készült filmszériát.

#3

akció | thriller

Netflix

Egy egyedülálló anya, aki híres bérgyilkosként dolgozik, nehezen találja meg az egyensúlyt a magánélete és a munkája között. több»

Gil Boksoon egy tapasztalt profi gyilkos, aki egy olyan ügynökségnél dolgozik, amely bérgyilkosokat bíz meg. Amikor azonban végül eljön a szerződésének megújításának ideje az ügynökséggel, úgy dönt, hogy visszavonul, és mindent maga mögött hagy, hogy a lányával való kapcsolatának rendezésére koncentrálhasson. Mielőtt azonban értesítené az ügynökséget a döntéséről, még egy utolsó megbízatáson részt vesz, felfedez egy titkot, és úgy dönt, hogy emiatt megszegi az ügynökség szabályait.
#2

73 Szélsőség  (2019)

(8)

akció | dráma | krimi | thriller

Duncan Vizla, az egykor profi bérgyilkos már csak a nyugdíjas éveket várja, egykori főnök azonban keresztülhúzza a számításait. több»

Duncan Vizla egy bérgyilkos szervezet tagja. A férfi úgy érzi, itt az ideje nyugdíjba vonulnia, munkaadója azonban nem hajlandó életben hagnyi őt. A szabadságot tehát nem adják ingyen, Duncan nyomában pedig rövidesen a szakma fiatal legjobbjai loholnak, hogy elkapják őt.
#1

66 Kate  (2021)

(14)

akció | thriller

Netflix

Egy bérgyilkos története, akinek 24 óra áll rendelkezésére, hogy bosszút álljon ellenségein. több»

Egy képzett bérgyilkos ezúttal egy tokiói jakuza-tagot vesz célba, rövidesen azonban azzal kénytelen szembesülni, hogy megmérgezték, és megtudja, hogy mindössze 24 óra maradt az életéből. Mit kezd hát a hátralévő idővel? Természetesen bosszúhadjáratot indít.