A Valentin-nap segített abban, hogy az Egy nap, a Netflix egyik legújabb romantikus limitált sorozata a streaming platform heti nézettségi listájának élére kerüljön az angol nyelvű sorozatok közt!

89 országban van jelenleg a TOP10-ben, Európán belül pedig Spanyolország és Ukrajna kivételével mindenütt az első helyet szerezte meg magának! 

Az Ambika Mod és Leo Woodall főszereplésével készült, David Nicholls regényéből adaptált sorozat február 8-án indult. Az első héten a listán átlagosan 35,2 millió órányi nézettséget és 5,3 millió megtekintést ért el. A múlt héten pedig ez a szám 9,9M megtekintésig emelkedett, és ezzel a Netflix angol tévés top 10-es listájának élére került!

Az összesen 6 óra 40 perc időtartamú sorozat tehát második hete van fent a listán és 66.300.000 millió órán keresztül nézték.

Az angol nyelvű filmek kategóriájában meglepő nyertes van épp a lista élén. A Nem kispályás 16,3 millió megtekintésel szerezte meg magának az első helyet a filmes TOP10-ben, ahol a Gru sorozat mindhárom része is még mindig fent van, ezzel is bizonyítva, hogy a régebbi filmek milyen jól teljesítenek a streameren.

71 Egy nap  (2024)

dráma | romantikus | vígjáték

Emma és Dexter az érettségi estéjén találkoznak először. Holnap már külön utakon kell járniuk. több»