Adam Sandler egy 74 éves gyíkként tér vissza Netflixre, befutott a Leo előzetese.

A történet szerint Leo az osztály nagy kedvence, aki azzal szembesül, hogy egész életét egy terráriumban töltötte összezárva barátjával, és miután csak egy éve lehet csupán hátra, úgy dönt, mindent megtesz, hogy azt minél tartalmasabban használja ki. Ehhez remek lehetőség nyílik, miután minden minden gyereknek haza kell vinni egy állatot, Leo számára azonban nem lesz egyszerű élvezni az életetet.

Sandler egyébként producerként és dalszerzőként is részt vett a munkálatokban. A Robert Marianetti és Robert Smigel rendezésében készült animációs film eredeti szinkronszerepeiben érkezik Rob Schneider, Jason Alexander, Nick Swardson, Stephanie Hsu, Sunny Sandler és Sadie Sandler.

A Leo november 22-én debütál a streamingszolgáltatón, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást a premier napjától kezdődően, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

78 Leo  (2023)

animáció | családi | vígjáték

A színész és komikus Adam Sandler a nevetést hozza el ebben az általános iskola utolsó évéről szóló animációs zenés vígjátékban, amely az osztályállat szemszögéből... több»