Az igazság ára 2022-ben hatalmas sikert aratott a sorozat rajongók körében. A széria készítői ahhoz képest, hogy milyen hatalmas csavarral zárták az első évadot, sokat vártak a folytatással, ami most végre megérkezett!

Július 6. óta elérhető a második évad a Netflixen. Pontosabban a második évad első fele, ugyanis a streaming szolgáltató két részre bontotta a 10 részből álló évadot. Az első öt részt követően a második ötöt csak augusztusban érhetik el a rajongók.

A történet középpontjában ismét Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) büntető ügyvéd áll, aki szakmája minden kiskapuját ismeri és leginkább autója hátsó üléséből osztogat tanácsokat. Partnere a sofőrje, Izzy (Jazz Raycole), nyomozó, valamint  Cisco (Angus Sampson), és két volt felesége, Maggie (Neve Campbell) és Lorna (Becki Newton). Mindemellett Mickey számára gyakran válnak szőrszáhasogatóvá a helyzetek…

Vigyázat, spoiler veszély! A Michael Connelly bestseller regénysorozata alapján készült első évad vége azzal zárul, hogy Mickey végre bebizonyítja régi ügyfele, Jesus (Saul Huezo) ártatlanságát. Jesust sorozat gyilkossággal vádolták. A nézők számára a nagy fordulat akkor következik, amikor kiderült, hogy a valódi gyilkost még nem kapták el, ráadásul ő pont a sztárügyvédet vette célkeresztbe.

Az első évad eseményei után Mickey-t a sajtó sztárrá avatja, özönlenek hozzá az új ügyfelek. Emellett viszonyba kezd egy Lisa (Lana Parrilla) nevű szakácsnővel, akinek hamarosan szüksége lesz partnere segítségére, miután gyilkossággal vádolják. Természetesen az ügyvéd elvállalja a védelmet. Kérdés, hogy a személyes érzései mennyire befolyásolják őt az igazság keresésében?

Nemsokára kiderül, hogy a sorozat második szériája beváltja-e a hozzá fűzött reményeket, tudja-e hozni az első évad nézőszámait. 2022-ben Az igazság ára hetekig a Netflix legnézettebb sorozatai közé tartozott. Ha képes tartani a pozícióját, akkor lehet számítani a folytatásra, hiszen a történet eredeti alkotójának novemberben jelenik meg új könyve a szériában, ami kellő alapanyagot adhat a 3. évadhoz.

dráma | krimi | misztikus

Mickey átállt az ingatlanjogra, hogy meg tudjon élni… egészen addig, amíg egyik ügyfelét gyilkossággal nem vádolják.   több»