Október 13-a, péntek óta a Netflix műsorán ez az új, európai horror, ami máris az első helyre ugrott!

Egy gyilkos, aki egy távoli helyen egyenként szedi le az embereket, de ezúttal a gyilkos célpontjai tizenévesek helyett fintorgó, kialvatlan szemű bürokraták?

A Csapatépítés (eredetiben: A konferencia) című svéd filmben egy csapatépítő elvonulás, - amely már így is rémálmok tárgya - egy csapdákkal teli, hátba szurkálós vérfürdővé változik Kolarsjönben, amikor egy titokzatos gyilkos jelenik meg...

A sztori

Közalkalmazottak egy csoportja elvonul egy vidéki, szerény üdülőhelyre, hogy a csapat morálját erősítsék és ünnepeljenek az új fejlesztésük előtt. Ugyanis egy bevásárlóközpontot nyitnak, amely megnyitó egyébként megosztottságot szült a kis közösségben, ahol épül.

A dolgozók túlságosan is fáradtak ahhoz, hogy elviseljék főnökük, Ingela szurkolótáborát, és a csapatépítő gyakorlatok során teljesen világossá válik, hogy mennyire nem működnek együtt. Lina, aki épp most tért vissza szabadságáról, amit azért kellett kivennie, mert kiégett a munkában Jonas miatt, különösen kimerült.

Lina távollétében Jonas is némi szabadságot vett ki a fejlesztési megállapodás megkötésekor. Miközben Lina megpróbál bizonyítékot szerezni Jonas munkahelyi korrupciójáról, egy ismeretlen gyilkos egyenként lemészárolja a szálloda személyzetét. Vajon ez a furcsa, ostromlott dolgozókból álló csapat lesz a következő? 

A film Mats Strandberg horrorszerző azonos című svéd bestsellerén, a Konferensen alapul. Strandberg egyben a film producere is volt.

horror | thriller | vígjáték

Az önkormányzati alkalmazottak csapatépítő konferenciája rémálommá válik, amikor korrupciós vádak kezdenek keringeni, és a munkakörnyezetet sújtják. Ezzel egy időben egy... több»