Denzel Washington és Antoine Fuqua a Kiképzés és A védelmező után ismét egy közös projekten dolgoznak, amely a Netflix égisze alatt készül. 

Bár a produkció egyelőre nem kapott hivatalosan címet, az már most tudható, hogy Washington az ókori karthágói hadvezért, Hannibált alakítja majd. A Variety magazin további értesülései szerint a forgatókönyvön a háromszoros Oscar-díjas John Logan dolgozik, aki korábban az Aviátor és a Gladiátor című produkciókon is részt vett.

A film Hannibál karaktere mellett azokat a kulcsfontosságú csatákat mutatja be, amelyeket a Római Köztársaság ellen vezetett a második pun háború idején. "Hannibál híres arról, hogy egy észak-afrikai harci elefántot lovagolva szállta meg Itáliát. Vezetésével a karthágóiak kulcsfontosságú győzelmeket arattak a rómaiak ellen, így Hannibál 15 éven át elfoglalhatta Dél-Itália nagy részét. Végül Hannibált a rómaiak legyőzték a zamai csatában, miután azok ellentámadásba lendültek Észak-Afrikában" - olvasható a hivatalosan közreadott szinopszisban.

Washington mellett Erik Olsen és Adam Goldworm is producerként vesz részt a munkálatokban, emellett Washington a Gladiátor 2 forgatásán is dolgozik.

akció | krimi | thriller

Robert McCallt (Denzel Washington) a saját lelkiismerete gyötri. A saját kormányának bérgyilkosaként a múltban sok olyan dolgot kellett megtennie, amit már nem tud összeegyeztetni... több»