Netflix: Ez most a 10 legnézettebb sorozat a világon, az első helyezett mindenkit állva hagyott

A Netflix ezúttal is közzétette a nézettségi listáját, amely alapján nagyon úgy tűnik, hogy Harlan Coben művének adaptációja, a Nem versz át tarolt az előfizetők körében.

A David Moore és Nimer Rashed rendezésében készült sorozat 91 országban került be a streamingszolgáltató top10 legnézettebb tartalma közé, január 8-14-ei időszakban pedig mintegy 23,9 millió megtekintést ért el.

Ezt a képet némileg árnyalja, hogy a Rotten Tomatoes portálon 67 százalékra értékelték a kritikusok, míg a nézők 46 százalékot adtak rá. A Nem versz át története szerint Maya egyedülálló anyaként neveli kislányát, amely egyre nehezebb kihívások elé állítja őt. A nő egy kamerát szerel a csecsemő szobájába, hogy bármikor szemmel tarthassa őt, ám a mindennapok hátborzongató fordulatot vesznek, amikor a felvételeken megjelenik egy férfi, aki az ő halottnak vélt férje. A nyolc epizódból álló széria főszerepeiben Richard Armitage, Michelle Keegan, Joanna Lumley, Adeel Akhtar, Hattie Morahan, Emmett J Scanlan és Dino Fetscher láthatók.

A lista második helyén A Sun-fivérek végzett, amely 6,9 millió megtekintést kapott, a harmadik helyet pedig a Hatalom és perverzió: A Jeffrey Epstein-sztori foglalta el 4 millió megtekintéssel.

A teljes listát lentebb találjátok. Kellemes böngészést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

dráma | krimi | misztikus

Az özvegy anyukát, Myát megzavarja a kisgyermeke dajkakameráján rögzített kép elhunyt férjéről. több»

#10

akció | animáció | kaland

Netflix

Amikor Nine ellopja a Paradox Prizmát, hogy egy saját világot hozzon létre, Sonicnak össze kell fognia valószínűtlen szövetségesekkel, hogy megvédje az általa ismert Shatterverse-t. több»

2,1 millió megtekintés
#9

valóságshow

Netflix

Ebben a valóságshow-sorozatban a résztvevők negyedmillió dollár reményében versenyeznek. Vajon egyenlően osztoznak-e rajta – vagy pedig átverik egymást, hogy növeljék a... több»


Szereplők: Brooke Baldwin
2,1 millió megtekintés
#8

vígjáték

Pete Davidson a 2. Netflix különkiadásában beszélget a 30. életévének betöltéséről, a kapcsolatokról és az erdei életről. több»

Rendező: Jason Orley
Szereplők: Pete Davidson
2,3 millió megtekintés
#7

vígjáték

Dave Chappelle a színpadi bántalmazásától kezdve a világ körüli pofonokig mindent elszabadít ebben a szabadszellemű és cenzúrálatlan stand-up comedy különkiadásban. több»

Rendező: Stan Lathan
Szereplők: Donnell Rawlings
2,6 millió megtekintés
#6

dráma | romantikus

Netflix

A történet a tizenöt éves manhattani Jackie Howardot követi, aki egy tragikus balesetben elveszíti családját. Jackie maga mögött hagyja a kiváltságos és rendezett New York-i... több»

3 millió megtekintés
#5

dráma

Netflix

Trent Dalton bestsellere alapján készült mágikus-realista történet szerelemről, veszteségről és megváltásról, időutazásról és börtönszökésekről, anyákról, apákról... több»

3,6 millió megtekintés
#4

dokumentum

Netflix

Egypetéjű ikrek nyolc héten át változtatják étrendjüket és életmódjukat egy egyedülálló tudományos kísérletben, amelynek célja annak feltárása, hogy bizonyos... több»

3,9 millió megtekintés
#3

dokumentum

Netflix

Áldozatok szerte a világból tárják a nézők szemei elé a visszaéléseket, manipulációkat és az érzelmi kizsákmányolás okozta sebeiket, melyekért egytől-egyig a... több»

Rendező: Lisa Bryant
4 millió megtekintés
#2

73 A Sun-fivérek  (2024)

(6)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A film Charles Sunt követi nyomon, a tajpeji gengsztert, aki belerázódott a kegyetlen gyilkos életébe, de Los Angelesbe kell mennie, hogy megvédje anyját és öccsét, miután apját... több»

6,9 millió megtekintés
#1

79 Nem versz át  (2024)

(20)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Az özvegy anyukát, Myát megzavarja a kisgyermeke dajkakameráján rögzített kép elhunyt férjéről. több»

23,9 millió megtekintés