Jennifer Lopez, lesz a főszereplője a Netflix hamarosan megjelenő Anya című filmjének, amelyben egy női bérgyilkost alakít, aki előbújik rejtekhelyéről, hogy megvédje a lányát, akiről sok évvel ezelőtt lemondott. Befutott az első poszter.

A Netflix leírása szerint az őt üldöző férfiak veszélyesek, de ő még ennél is halálosabb, a poszteren pedig elég jól tükröződik az elszántsága. 

A film premierje május 12-én lesz, a rendező Niki Caro, míg Jennifer egyben executive producere is a filmnek, amelyben Joseph Fiennes, Gael García Bernal és Omari Hardwick is feltűnik.

A filmplakáton (lásd a cikkünk galériájában) a színésznő látható, amint keményen néz a kamerába. Ez a szerep nem új terep Lopez számára, hiszen hasonló karaktert játszott a 2002-es Most már elég című filmben, ahol egy olyan anyát alakított, aki megpróbálja megvédeni lányát a bántalmazó férjétől. 

Az Anya magyar feliratos előzetesét idelent nézhetitek meg.

Lopez legutóbb akkor került a figyelem középpontjába, amikor egy topless fotóval lepte meg a rajongóit a közösségi média oldalán, mellyel a stressz kezelésének fontosságára kívánta felhívni a figyelmet.

FRISSÍTVE: Időközben befutott a friss előzetes. Mutatjuk!

62 Anya  (2023)

akció | thriller

Miközben veszélyes támadói elől menekül, egy bérgyilkosnő előbújik rejtekhelyéről, hogy megvédje lányát, akit korábban elhagyott. több»