Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
indingo   2019. 02. 21.

legújabb vélemény

Tulajdonképpen az alapötlet nem rossz és vannak izgalmas részek is a filmben, de emellett néha kissé bugyuta és érthetetlen események is, de összességében egyszer nézhető.

 
Filmelemző   2018. 05. 07.

Egyik nagy kedvencem ez a film a rendezés (Machael Apted) és Jennifer Lopez játéka miatt. A téma is aktuális probléma: nők elleni erőszak egy házasságban, mely kezdettől hazugságra épül. Bár ilyen témájú film készült már több is, ebben az esetben a nő harcos szembeszállása átlag fölé emeli a sztorit. Nagyon jók a fordulatok, a félelem megjelenítése, a dacos küzdeni akarás és az, ahogyan mindezt Jennifer Lopez megjeleníti. Értékelésem nem is lehet 8 pont alatti. Izgalmas, szórakoztató, lendületes film.


 
Edeske   2016. 06. 13.

Durva, kemény thriller, ami hozza a kategóriától elvárt színvonalat. Izgalmas, fordulatos film és a színészek alakítása is meggyőző, profi. Nekem bejött, szórakoztatott.

 
kernernoemi   2016. 10. 17.

Nagy színészi alakítások nincsenek a filmben. Nézhető, néhány jelenete azonban durva és nyers. Hiányoltam az izgalmat,a minőségi jeleneteket és a színészi tehetséget. Hiányérzetem volt.

 
VK   2017. 05. 04.

Nem jó film és a színésznő nem illik a szerepbe. Nem alakít jól, emiatt hiteltelen lesz a történet. Én konkrétan unatkoztam rajta. Lassú cselekmény, vontatott részek.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Billy Campbell
Jennifer Lopez
Billy Campbell
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Juliette Lewis
Jennifer Lopez
Billy Campbell

A film összbevétele 11 793 445 dollár volt (imdb.com).

 

A harci technika, amit Slim tanul a Krav Maga, ami egy izraeli önvédelmi technika.

(rbernadett)
 

Jennifer Lopez szerepét eredetileg Sandra Bullocknak szánták.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.