Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Vélemények: Most már elég (2002)

 
indingo   2019. 02. 21.

legújabb vélemény

Tulajdonképpen az alapötlet nem rossz és vannak izgalmas részek is a filmben, de emellett néha kissé bugyuta és érthetetlen események is, de összességében egyszer nézhető.

 
Filmelemző   2018. 05. 07.

Egyik nagy kedvencem ez a film a rendezés (Machael Apted) és Jennifer Lopez játéka miatt. A téma is aktuális probléma: nők elleni erőszak egy házasságban, mely kezdettől hazugságra épül. Bár ilyen témájú film készült már több is, ebben az esetben a n... több»


 
Edeske   2016. 06. 13.

Durva, kemény thriller, ami hozza a kategóriától elvárt színvonalat. Izgalmas, fordulatos film és a színészek alakítása is meggyőző, profi. Nekem bejött, szórakoztatott.

 
kernernoemi   2016. 10. 17.

Nagy színészi alakítások nincsenek a filmben. Nézhető, néhány jelenete azonban durva és nyers. Hiányoltam az izgalmat,a minőségi jeleneteket és a színészi tehetséget. Hiányérzetem volt.

 
VK   2017. 05. 04.

Nem jó film és a színésznő nem illik a szerepbe. Nem alakít jól, emiatt hiteltelen lesz a történet. Én konkrétan unatkoztam rajta. Lassú cselekmény, vontatott részek.

 
Manson   2016. 10. 17.

A kategóriában átlagosnak mondható film. Jennifer Lopez alakítása nem igazán győzött meg. Semmi extra, lehetne kicsit fordulatosabb, izgalmasabb, érdekesebb.

 
AESB   2015. 06. 16.

Nagyon szeretem ezt a filmet! Nagyon jó a történet, ami tele van izgalommal és feszültséggel. Elgondolkodtató film. Jennifer Lopez alakítása nagyon tetszett, szerintem az egyik legjobb filmje!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.