Netflix: Mindenki megnyugodhat, az alkotók cáfolták a Stranger Things az egyik közismert rajongói elméletét

A Stranger Things alkotói cáfolnak (legalább) egy rajongói elméletet a sikersorozatuk közelgő befejezéséről.

Az új londoni Stranger Things színdarab bemutatójának vörös szőnyegén a duó megosztotta a Metroval, hogy a sorozat NEM annak felfedésével és véget, hogy az Upside Down minden eseménye csak álom volt.

Az egyik rajongói elmélet a Stranger Things befejezéséről azt állítja (már évek óta), hogy a sorozat lényegében egy hosszúra nyúlt D&D játék, amit a karakterek játszanak, és valójában minden, ami történik, a képzeletük kivetülése. Ezt támaszthatná alá, hogy a Dugeons and Dragons a filmbeli csapat kedvenc játéka.

Matt Duffer azonban kategorikus "nemmel" felelt, mikor egy interjú során felmerült ez a kérdés.

„Ez egyenértékű lenne azzal, hogy „Ez mind csak egy álom volt” – tette hozzá Ross - „Nem, biztosíthatom önöket, hogy nem így fogjuk befejezni a műsort. Egy ideje tudjuk, merre tartunk. És jól érezzük magunkat ezzel az iránnyal; remélhetőleg mindenkit kielégít majd. Meglátjuk."

David Harbour, aki a pilot epizód óta játszotta Hoppert, augusztusban elmondta a „Happy Sad Confused” podcastnak, hogy tudja, hogyan fejezik be a Duffer testvérek a műsort.

„Tudom, hol kötünk ki, és ez nagyon-nagyon megindító” – mondta Harbour - „Ezt a kifejezést fogom használni… Ez is pokoli vállalkozás. Úgy értem, a díszletdarabok és a forgatókönyvekben szereplő dolgok, amelyeket láttunk, nagyobbak, mint bármi, amit a múltban csináltunk.”

Mivel a Stranger Things 5. évadának gyártása - a sztárjkok miatt - csak januárban indult, még nem tudni, hogy az utolsó évad streamelése 2024 végén vagy valamikor 2025-ben kezdődik-e a Netflixen.

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Hopper Oroszországban raboskodik, ahol sok veszéllyel kell szembenéznie, amik emberi és nem emberi dolgok is egyaránt. Az Egyesült Államokban új problémák kezdenek jelentkezni,... több»