Netflix: Nagy csalódás a nézőknek a sikersorozat utolsó szezonja

Egy évet kellett várniuk a rajongóknak a Netflix sikersorozatának, a Nagykutya utolsó évadára, amely most enyhén szólva is hatalmas csalódást okozott.

Az Egyesült Királyságban a Channel 4-en bemutatott thrillert két évad után elkaszálták, a későbbiekben pedig a Netflix “támasztotta” fel hamvaiból. A platform az első két évadot Summerhouse-ra keresztelte át, majd vadonatúj verzióval frissítette fel a franchise-t, és folytatta a hatalomra és pénzre szomjazó Dushane Hill és Gerald Sullivan történetét.

Sully tettei az előző évad vlezárásában gyakorlatilag újrakeverték a kártyákat a Dushane-nal való üzleti kapcsolatában. Az általuk felépített birodalmat azonban külső és belső erők egyaránt veszélybe sodorták.

Az utolsó évad lezárása viszont nem igazán győzte meg a nézőket, a cselekmény tragikus véget ért, így sokan úgy érzik, hogy ezzel gyakorlatilag a teljes sorozatot tönkretették, így azt is sajnálják, hogy egy évet kellett várni erre a végkifejletre.

Fontos persze kiemelni, hogy a Nagykutya mindeddig 97 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, a nézőktől pedig 80 százalékos értékelést érdemelt ki a Rotten Tomatoes portálon, míg a hazai nézők 83 százalékra értékeltük a Mafabon.

A Nagykutya tehát elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

85 Nagykutya  (2011)

dráma | krimi | thriller

Dushane és Sully egy jól menő drogbizniszt irányítanak. Hogy feljebb lépjenek a ranglétrán, szövetkeznek a környék egyik nagykutyájával, Bobby Raikesszel, azonban ezzel... több»