Nincs vége, a Netflix berendelte az izraeli sikersorozat 5. szezonját.

A Fauda című izraeli akció-thriller visszatér az ötödik évaddal - erősítette meg Ilan Sigal, a Yes izraeli csatorna vezérigazgatója és a sorozat társalkotója, Avi Issacharoff. 

A Netflix nemzetközileg is közvetített sorozata eredetileg a negyedik évaddal ért volna véget, de a csatorna és az alkotók közötti hosszas tárgyalások után végül megújították. 

Bár az új évad cselekményéről vagy a sugárzási dátumról nem közöltek részleteket, Issacharoff és a sorozat sztárja, Lior Raz is visszatérnek. 

A 2015-ben bemutatott sorozat, melynek mind a 4 évada 100%-on áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon, és mely 92% százalékot kapott a mafabon a hazai nézőktől, az arab-izraeli konfliktusra fókuszál, Raz pedig Doront, az izraeli hadsereg parancsnokát alakítja. A Faudát Indiában is adaptálták, ahol Tanaav címmel kerül adásba.

Ha lemaradtál volna a szériáról, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streaminszolgáltatónál.

92 Fauda  (2015)

akció | dráma | thriller

A Fauda című dokumentumfilm-sorozat két oldalról mutatja be a palesztin-izraeli konfliktust. Doron, az izraeli hadsereg egyik parancsnoka mindenáron szeretné kézre keríteni a... több»