Netflix-petíció: Meredek ötlet a Snyderverse feltámasztására

Az Az Igazság Ligája-film rendezői vágásának megjelenése érdekében indított #ReleasetheSnyderCut hashtag után most itt az ideje, hogy #RestoretheSnyderVerse?

Az amerikai filmrendező több ezer rajongója valóban online petíciót indított a Warner stúdiónak címezve, hogy a DC Comics-adaptáció jogait adják el a Netflixnek, hogy a Zack Snyder által elképzelt multiverzum a platformon landolhasson.

A lépés a DC stúdió új vezetőinek, James Gunnnak és Peter Safrannak a közelmúltban tett bejelentését követi, miszerint nem fognak egy harmadik Wonder Woman filmet fejleszteni, és Henry Cavillt sem fogják visszahozni Supermanszerepébe.

A SnyderVerse sztárjai közül egyedül Ezra Miller (Flash – A Villám) térhet vissza a DC-univerzum új verziójában, a közelmúltban történt jogi problémái ellenére.

Tudjuk, hogy Hollywoodban a "lehetetlen" szó nem létezik. De nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy ez a petíció sikeres lesz, különösen azért, mert abszurd lenne, ha a Warner egyáltalán beleegyezne abba, hogy eladja a jogokat a Netflixnek, miközben a híres filmstúdióknak saját platformja van: az HBO Max.

Zack Snyder még nem reagált a petíció elindítására. Bár soha nem zárta be véglegesen az ajtót a DC Comics szuperhősös univerzumába való visszatérés előtt, a közelmúltban új projektekbe kezdett.