Netflix: Rákattantak a magyar nézők Sandra Bullock filmjére

Tavaly debütált a mozikban a Sandra Bullock főszereplésével készült Az elveszett város, amely már elérhető a Netflix műsorkínálatában is. 

Az Aaron Nee és Adam Nee rendezésében készült produkciót a legtöbben egyszerűen csak az év vígjátékának titulálták, erre a címre pedig alighanem jó okkal rá is szolgált. A Rotten Tomatoes portálon nem mellékesen 79 százalékot kapott a kritikusoktól, míg a nézők 83 százalékra értékelték, a Mafabon pedig 64 százalékot kapott 323 szavazat alapján. A hazai előfizetők körében jelenleg ez a második legnézettebb tartalom a platformon.

Az Elveszett város története egy kiégett romantikus regényírónőt, Loretta Sage-et követi nyomon. Loretta történeteiben mindig egy bizonyos Dash nevű hős áll, akit egy barátja, Alan Caprisson formáz meg minden egyes borítón. Lorettát váratlanul elrabolja egy furcsa milliárdos, aki azt hiszi, hogy el tudja vinni őt a könyvében említett elveszett városba.

Alan, aki elszántan bizonyítani akarja, hogy ő is lehet olyan hős, mint az általa alakított kitalált karakter, azt tervezi, hogy minden eszközzel megmenti Lorettát. 

Sandra Bullock mellett a film főszerepeiben Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Bowen, Yang, Da'Vine Joy Randolph és Oscar Nunez láthatók, ráadásul Brad Pittnek is jutott egy kisebb cameo a sztoriban.

Az elveszett város már elérhető a Netflix műsorkínálatában, a film adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | kaland | romantikus | vígjáték

A zseniális, ugyanakkor  visszahúzódó írónő, Loretta Sage (Sandra Bullock) azzal töltötte az egész karrierjét, hogy népszerű romantikus-kalandregényeiben egzotikus helyekről... több»