Netflix: Több mint 2 év után folytatódik az egyik legsikeresebb sorozat, végre itt az előzetes!

Tavaly április óta tudjuk, hogy a Lupin 2023-ban végre folytatódik. Közel két és fél évvel a francia sorozat második évadának sikere után most végre megtudhatjuk, mi lesz a mestertolvaj Assane Diop (A közönségkedvenc Omar Sy) sorsa.

Az új epizódokhoz már megjelent kisebb előzetes után pedig végre megvan a Lupin harmadik évadának hivatalos trailere is!

Míg a Netflix egyik legsikeresebb eredeti címének számító streaming megasorozat rajongóinak még jó egy hónapot kell várniuk a folytatásra, addig mindenki más kihasználhatja az időt arra, hogy esetleg bepótolja a két részre osztott első évadot. Az egyenként öt epizódból álló fejezetek ugyanis könnyedén megnézhetők a második évad kezdéésig.

A Lupin 3. évada 2023. október 5-től lesz elérhető - természetesen kizárólag a Netflixen. A 3. évad lesz a sorozat eddigi leghosszabbja, hét epizóddal.

A film főszereplői ismét Omar Sy és Ludivine Sagnier, mint felesége és gyermeke anyja, Claire. Természetesen nem hiányozhat Soufiane Guerrab sem, mint Youssef Guédira nyomozó, aki az "Arséne Lupin" könyvekből szerzett tudását használja fel a címszereplő bűnöző utáni hajszában.

akció | dráma | krimi

Assane-nak most bujkálva kell megtanulnia, hogyan éljen távol a feleségétől és a fiától. A miatta elszenvedett kellemetlenségek miatt Assane nem bírja tovább, és úgy dönt,... több»