A Netflix új apokaliptikus thrillerét, a Távol a világtólt még mindig zabálják a nézők világszerte.

A Sam Esmail által rendezett film a december 11. és 17. közötti második héten újabb 44,9 millió megtekintést produkált a platformon, így újból az első helyen végzett, és újabb héten át tartotta meg könnyedén helyét, mint a Netflix legnézettebb filmje!

Ha ezt hozzáadjuk a korábbi 41,7M nézettséghez, amit a film a debütáló héten ért el, akkor úgy tűnik, hogy a Netflix egy nagy igazán sikert könyvelhet el.

Azt még korai lenne megmondani, hogy a Távol a világ zajától helyet foglal-e majd a mindenkori legnézettebb filmek listáján. Ugyanakkor ez nagyon is lehetséges, ha mostani lendületét az ünnepek alatt is megtartja.

A filmnek márciusig van ideje, hogy felülmúlja az Tyler Rake: A kimenekítés 2 134 milliós nézettségét a 91 napos premieridőszakban. Tehát alapvetően a nézettségnek nagyon le kellene zuhannia ahhoz, hogy a film kiessen a legnépszerűbbek közül. 

dráma

Egy család kirándulása egy luxusházba baljós fordulatot vesz, amikor egy kibertámadás kiiktatja az eszközeiket, és két idegen jelenik meg az ajtóban, akik egy közelgő... több»