Nevet vált az HBO Max, előzetest kapott a Pingvin, jön a Démonok között- és a Harry Potter-sorozat

Számos izgalmas bejelentéssel szolgált az HBO Max. Az érkező megjelenések mellett ugyanis a streamingszolgáltató többek között azt is közölte, hogy a jövőben Max néven fut tovább.

“A Max az, amit nézni kell” - jegyezte meg velősen David Zaslav, a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója a Variety magazinnak adott interjúban. Hivatalossá vált, hogy sorozat készül a már gyakorlatilag kultikusnak mondható Harry Potter-regényekből, mint kiderül minden egyes évad egy-egy kötet cselekményét dolgozza majd fel.

“Fontos számomra a Max elkötelezettsége a könyveim integritásának megőrzése mellett, és alig várom, hogy részese lehessek ennek az új adaptációnak, amely olyan mélységet és részletességet tesz lehetővé, amelyet csak egy hosszú televíziós sorozat enged meg” - mondta ezzel kapcsolatban maga J. K. Rowling, aki az előzetes hírek szerint részt vesz a produkció kreatív munkálataiban.

Az már csak szinte hab a tortán, hogy Max és Chuck Lorre executive producerek egy új vígjátéksorozatot fejlesztenek a nagysikerű Agymenők sorozatból, amely a tervek szerint a Warner Bros. Television égisze alatt készül majd. Mindemellett pedig egy önálló Démonok között-sorozat is készül, amelyen Peter Safran dolgozik, és bár a szinopszis egyelőre nem ismert, annyi mindenesetre már most tudható, hogy a sorozat cselekménye kapcsolódik majd a filmes franchise történéseihez.

Végezetül pedig nem lehet elmenni szó nélkül a frissen megjelent The Penguin sorozat előzetese mellett sem, amelyben Colin Farrell ismét Batman egyik legkeményebb ellenfelének bőrébe bújik.

dráma | fantasy | krimi

 A sorozat Oswald Cobblepot (Colin Farrell) átalakulását követi nyomon, aki senkiből vált Gotham hírhedt gengszterré. több»