Nézd meg Neill Blompkamp harmadik kísérleti sci-fijét!

A Sigourney Weaver nevével fémjelzett első kisfilm, és a meglehetősen brutális a Firebase után itt a  Oats Studios Vol. 1 zárófilmje, a Serengeti.

Neill Blomkamp (District 9 , Chappie) óramű pontossággal szállítja a beígért rövidfilmjeit (Oats Studios: Volume I), a Rakka és a Firebase után pedig nem csoda, hogy világszerte milliók várták a következő részt.

A kisfilm főszerepét ezúttal Blompkamp filmjeinek állandó színésze, Sharlto Copley akajítja, ráadásul nem mást játszik, mint magát Istent.

A tervek szerint a siker esetén egész biztosan elkészül a következő felvonás (ezek a hivatalos tervek), sőt, az sem kizárt, hogy valamelyikből egész estét sci-fit forgasson a direktor.

Az előző két rész 20-20 perces játékideje után a God: Serengeti alig több, mint három perces, bevalljuk, ettől azért többre számítottunk. A rendező az Oats Studios YouTube csatornáján osztotta meg, és remélhetőleg hamarosan megérkeznek a Volume II epizódjai is.

A direktor azt követően vágott bele a kísérleti rövidfilmek gyártásába, hogy a 20th Century Fox Ridley Scott nyomására elvette tőle az Alien 5 rendezésének lehetőségét.

Ha az előző két kisfilmről lemaradtatok volna, a cikk alján azt is pótolni tudjátok.

sci-fi

A film néhány, zömmel horrorisztikus történetet fog egy csokorba.

sci-fi

A film néhány, zömmel horrorisztikus történetet fog egy csokorba.

sci-fi

A film néhány, zömmel horrorisztikus történetet fog egy csokorba.