2019.07.19   szerző: csd   hozzászólások: 0

Megérkezett a Bosszúállók: Végjáték blu-ray kiadása, amely a számos extra tartalom között egy igazán izgalmas videót is tartalmaz.

A bejátszás gyakorlatilag a Marvel filmes univerzumának kezdeteihez kalauzolja a rajongókat. 10 évvel ezelőtt a A vasember volt az, amely kijelölte és megalapozta az utat a teljes franchise számára, így most végre a nézők azt is megtudhatják, hogy is került Robert Downey Jr. a stúdió látókörébe.

A film rendezője, Jon Favreau és casting igazgatója, Sarah Halley Flynn azt is elárulta, hogy bár eleinte nem csak Downey Jr. volt az egyetlen, akit a szerepre szántak, idővel egyre biztosabbá vált, hogy ő a legmegfelelőbb a szerepre.

„Robert mögött már akkor egy csodálatos karrier állt, ugyanakkor készen állt arra is, hogy valami áttörőt csináljon” – mesélte Favreau. A rendező elmondta, mindenképp meg akartak győződni arról, miként festene a színész Tony Starkként, így készítettek egy tesztfelvételt, amely mostanáig nem volt hivatalosan elérhető.

A rajongóknak a Végjátékban több kedvenc karakterüktől kellett búcsút venniük, így Vasembertől is, mindenesetre sokan már most izgatottan várják, hogy Robert Downey Jr. miként is folytatja tovább színészi karrierjét.