Nézd meg Robert Downey Jr. első tesztfelvételét Vasemberként!

Robert Downey Jr. karrierjének fordulóponjtát jelentette a szóban forgó casting.

A bejátszás gyakorlatilag a Marvel filmes univerzumának kezdeteihez kalauzolja a rajongókat. Több, mint 10 évvel ezelőtt A vasember volt az, amely kijelölte és megalapozta az utat a teljes franchise számára, így most végre a nézők azt is megtudhatják, hogy is került Robert Downey Jr. a stúdió látókörébe.

A film rendezője, Jon Favreau és casting igazgatója, Sarah Halley Flynn azt is elárulta, hogy bár eleinte nem Downey Jr. volt az egyetlen, akit a szerepre szántak, idővel egyre biztosabbá vált, hogy ő a legmegfelelőbb a szerepre.

„Robert mögött már akkor egy csodálatos karrier állt, ugyanakkor készen állt arra is, hogy valami áttörőt csináljon” – mesélte Favreau. A rendező elmondta, mindenképp meg akartak győződni arról, miként festene a színész Tony Starkként, így készítettek egy tesztfelvételt, amely mostanáig nem volt hivatalosan elérhető.

A rajongóknak a Végjátékban több kedvenc karakterüktől kellett búcsút venniük, így Vasembertől is, mindenesetre sokan már most izgatottan várják, hogy Robert Downey Jr. miként is folytatja tovább színészi karrierjét.

81 A vasember  (2008)

akció | kaland | sci-fi

Tony Stark, a milliárdos feltaláló legújabb szuperfegyverének bemutatásakor fogsága esik Afganisztánban. Elrablói arra kényszerítik, hogy építsen meg egy pusztító rakétát,... több»