Hiába ígér parádés szereposztást a Godzilla Kong ellen, a rajongók kivételesen nem a végtelenül tehetséges Millie Bobby Brown és  Alexander Skarsgård miatt fogják megnézni a szörny univerzum legújabb felvonását.

Bár sokak részéről kétségek merültek fel azt illetően, hogy Kongnak vajon mennyi esélye is van Godzillával szemben, mindenesetre már most az év egyik legjobban várt filmjének számít a Godzilla Kong ellen.

A film zeneszerzője, Junkie XL viszont elárult egy apró részletet a sztorival kapcsolatban. Eszerint a két szörnyeteg összecsapása nem csupán látványban lesz epikus, hanem a film egy közel 18 percen át tartó harci jelenetet is tartalmaz majd. Ehhez persze már csupán egy jó zenei aláfestés hiányzik, ebben viszont nem lesz hiány, hiszen Junkie XL korábban a Terminátor Sötét végzet és a Deadpool című produkciókon is dolgozott.

Hetek vannak hátra a premierig, hiszen a Godzilla Kong március 25-én érkezik, noha nagyvásznon egyelőre nem lesz lehetőségük megtekinteni a hazai nézőknek, a Warner jó eséllyel ezt is “hibrid” módon kívánja majd bemutatni.