Nick Offerman (legutóbbi szerepei a galériánkban) nyerte el a legjobb mellékszereplőnek járó díjat a 2024-es Independent Spirit Awards díjátadón a The Last of Us sorozatban nyújtott alakításáért.

A szériában Offerman Bill karakterét formálta meg a Long, Long Time című epizódban, amely egy szerelmi történetet dolgoz fel.

“Köszönöm az HBO-nak, hogy volt bátorsága részt venni ebben a történetmesélési hagyományban, ami valóban független. Történetek, amelyekben van bátorság, hogy amikor jön a homofób gyűlölet, és azt kérdezik tőlem: Miért kellett meleg történetet csinálni belőle? Mi azt mondjuk: 'Mert ilyen kérdéseket teszel fel. Ez nem egy meleg történet, ez egy szerelmi történet, te s_ggfej’” - mondta a színész a köszönőbeszédében.

A beszédet hatalmas tapsvihar fogadta a gálán. Offerman korábban ugyanezért az alakításért korábban az Emmy-díjat is megkapta. A Last of Us továbbra is elérhető az HBO Max műsorkínálatában, a sorozat adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | horror | kaland | thriller

Joel és Ellie, a járvány-pusztította, eltorzult világban csak egymásra számíthat. A duó kénytelen elviselni az új világ brutalitását; a kegyetlen gyilkosoktól hemzsegő,... több»