Nicolas Cage bejelentkezett Joker szerepére

Az Oscar-díjas színész, aki az elmúlt években nem sok igazán maradandót alkotott legutóbb interjújában arról beszélt, hogy örömmel alakítaná az ikonikus DC-antihőst.

Bár Supermant nem játszhatta el Tim Burton filmjében, a közelmútlban derült ki, hogy a képregényrajongó Nicolas Cage legalább szinkonszínészként csatlakozhat a képregényadaptációk univerzumához. Hogy ezen lelkesült-e fel annyira, hogy bejelentkezzen Joker szerepére, nem tudjuk, azonban a JoBlo-nak adott interjújában eléggé egyértelműen fogalmazott.

"A helyzet az, hogy a képregényes napjaimnak már... mit is mondhatnék, szóval már más dolgok érdekelnek, de mindig is azt gondoltam, hogy nagyszerű lehetnék Jokerként, vagy egy erős fogonoszként valamelyik Marvel filmben, mondjuk Doctor Doom. De Doctor Doomként maszkot kéne viselnem, de az eredettörténete érdekes lehetne. Ha most visszatérnék a képregények világához, valószínűleg gonosz karaktert alakítanék" - árulta el a színész.

Nehéz lenne azt mondanunk, hogy nem látnánk szívesen Cage-et a DC-moziverzumában, de most, hogy úgy tűnik, Joaquin Phoenix hamarosan aláír Todd Phillips filmjéhez Joker szerepére, inkább utóbbira fogadnánk.

Mindenesetre izgalommal várjuk Cage nagy visszatérését, ugyanis mindene megvan hozzá, akárcsak Mickey Rourke-nak, akinkek A pankrátorban játszott szerepe egyenesen a Vasember 2 nemezisének szerepéhez vezett. Semmi sincs még veszve a színész számára.

Ti szívesen látnátok Nicolas Cage-et valamelyik Marvel-főgonosz szerepében?