Nicolas Cage lesz az új John Wick, de most egy malac az áldozat

A napokban kezdődtek el Michael Sarnoski legújabb filmjének, a Pig munkálatai, Alex Wolff után pedig Nicolas Cage nevével bővült a stáblista.

Bár a Pig sztorija egy kissé szokatlannak tűnhet, ismerve Cage legutóbbi munkáját, szinte megállapítható, hogy a színész mostanság mintha igencsak megkedvelte volna azt, hogy olykor bizarrabb produkciókban is szerepet vállaljon.

A film szinopszisa szerint Cage egy szarvasgomba gyűjtőt alakít majd a filmben, aki magányosan él egy oregoni erdőben. A férfi egyedül járja a természetet, a gombákat pedig malacokkal szimatoltatja ki. Minden megváltozik azonban, amikor a legkedvesebb állatot váratlanul elrabolják.

„Egy nagyon személyes projektbe vágtunk bele, amely tehetséges ember odaadásával készül. Nagyon örülök, hogy életre kelthetem ezt a furcsa és különös világot” – nyilatkozta a filmmel kapcsolatban maga a rendező.

A Pig premierjével kapcsolatban egyelőre azonban nincsenek bővebb információk, a jövőben várhatóan azonban gyakrabban lehet hallani majd a produkcióról.

Via Deadline