Nicolas Cage teljes pszichopata üzemmódban, itt a Sympathy for the Devil előzetese

Manapság kétféle Nicolas Cage-film létezik.

Az első a tipikus direkt VOD-ra kerülő hülyeség, ahol valamilyen zsarut vagy katonát játszik, és ezek, lássuk be, nem túl érdekesek. Aztán vannak a szórakoztató típusú filmjei.

Ezekben Cage mindent belead, beveti minden színészi trükkjét, és tényleg megpróbál olyan alakítást nyújtani, ami érdekes és magával ragadó. Ezek a filmek nem mindig nagyszerűek, de Cage szinte mindig nézhető bennük - sőt, olyakor kifejezetten zseniális! Szerencsére a híres The Rolling Stones szám címét viselő projekt látszólag az utóbbi kategóriába tartozik.

Ahogy a trailerben látható, a Sympathy for the Devil egy fickó történetét követi, aki a kórházba siet, hogy tanúja legyen gyermeke születésének. Sajnos, ahogy behajt a parkolóba, túszul ejti egy férfi, aki arra kényszeríti, hogy vezessen.

A titokzatos férfi nem úgy tűnik, mintha csak menekülne... Ehelyett ez az elmebeteg látszólag élvezi, hogy kínozza a leendő apát. Cage egyszerűen teljesen kifordul magából a rejtélyes férfit alakítva, akinek a felszíne alatt határozottan valami más is zajlik. 

Cage mellett Joel Kinnaman - akit Rick Flag ezredesként láthattunk a Suicide Squad - Öngyilkos osztag filmekben -  is szerepel az ámokfutásban. A Sympathy for the Devil rendezője Yuval Adler. A rendező korábban olyan filmeken dolgozott, mint a The Secrets We Keep /Titkok fogságában vagy a Bethlehem.

A Sympathy for the Devil július 28-án debütál a mozikban.

akció | krimi | thriller

Miután fegyverrel kényszerítik egy titokzatos utas fuvarozására, egy férfi egy nagy tétű macska-egér játékban találja magát, ahol kiderül, hogy nem minden az, aminek látszik. több»