Nicole Kidman kikérte magának a szexista kérdést Tom Cruise-zal kapcsolatban

Nicole Kidman és Tom Cruise egykor hollywoodi álompárnak számította, a színésznő mostanra azonban teljesen mögött hagyta korábbi kapcsolatát.

Kidman és Cruise még 1990-ben házasodtak össze, két gyermeket adoptáltak, Connort és Isabellát, 2001-ben végül elváltak. Nicole Kidman jelenleg Keith Urbannal él házasságban.

A színésznő jelenleg legújabb filmjének, Az élet Ricardóéknál promóján dolgozik, az egyik interjú során viszont felröppent a kérdés, hogy filmbéli karakterének kapcsolatát Tom Cruise-zal való kapcsolatával azonosítja-e.

“Ó, Istenem, dehogy. Egyáltalán nem” - szögezte le a színésznő, majd hozzátette, hogy a múltat hosszú ideje lezárta már, így korábbi házassága egyáltalán nem jöhet szóba semmilyen téma kapcsán.

“Arra szeretnék kérni mindenkit, hogy ne skatulyázzanak be. Gyakorlatilag szexistának érzem ezt a kérdést, mivel biztos vagyok benne, hogy ezt egy férfitól sosem kérdeznék meg” - tette hozzá Kidman. A színésznő egy korábbi interjúban már szintén elmondta, hogy szerinte előző házasságával kapcsolatban mindig is nyitott volt és őszinte, ugyanakkor nem gondolja, hogy erről a mai napig beszélnie kellene.

dráma | életrajzi

Lucy és Desi egy olyan kihívással találják szemben magukat, amely könnyen véget vethet házasságuknak és karrierjüknek egyaránt. több»