Az idén megjelent Flash – A Villám számos izgalmas cameóval szolgált, hiszen Ben Affleck mellett Michael Keaton, Nicolas Cage és George Clooney is felbukkant a filmben.

Az persze más lapra tartozik, hogy az Andy Muschietti rendezésében készült produkciót a kritikusok és a nézők sem kedvelték meg igazán. A Entertainment Tonight magazinnak adott interjúban, amelyben főként legújabb rendezését, a The Boys in the Boat című filmet promózta, Clooney-t arról is kérdezték, visszatér-e még a jövőben Bruce Wayne szerepében.

“Nem hiszem, hogy van elég drog a világon ahhoz, hogy visszatérjek” - jegyezte meg humorosan a színész. Ehhez fűződően ugyanakkor azt is megkérdezték Clooney-tól, miért vállalta el mégis a szerepet, amelyre csupán annyit válaszolt, hogy “elég nagy volt a felhajtás a film körül”.

“Igazából azt kérdeztem, hol vannak a mellbimbók az öltözékemről. Erre azt felelték: 'Megcsinálhatnánk ezúttal bimbók nélkül is?' Mire én: 'Ez nem is az én Batmanem, igaz?’” - mesélte a színész.

Egy 2021-ben a Variety magazinnak adott interjúban Clooney elmondta, hogy szerinte a Batman és Robin annyira rossz volt, hogy tönkretette a franchise-t, sőt, a film annyira rossz volt, hogy még a feleségének sem engedte megnézni. “Vannak bizonyos filmek, amikre csak azt mondom: 'Szeretném, ha a feleségem tisztelne engem'" - jegyezte meg a színész.

A The Boys in the Boat egyébként december 25-én debütál a mozikban, a hazai bemutatóról azonban egyelőre nincsenek hivatalos információk.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Ugyan miért csak ezt az egy univerzumot mentenéd meg, ha képes vagy arra, hogy bármilyeket megmentsd? Barry Allen úgy tűnik, magára maradt a Föld védelmében, amelyet a káosz ural.... több»