80 Deadpool 2  (2018)

Napokkal az angol trailer után befutott a Deadpool 2 magyar szinkronos előzetese. Akik szerették az első részt, megnyugodhatnak: a folytatást valószínűleg imádni fogják.

Egyre közeleg a Deadpool 2 premierje, így épp itt volt az ideje, hogy a Fox előrukkoljon az első sztori trailerrel, mely a héten futott be. Most pedig végre itt van a magyar kedvcináló is, mely alapján úgy tűnik, a film mindenben túl akarja szárnyalni elődjét: akcióban, humorban és erőszakban egyaránt, ráadásul számos új karakter feltűnésével számolhatunk, akik egyenként is elég érdekesnek tűnnek.

A film rendezői székét ezúttal David Leitch foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Ryan ReynoldsJosh BrolinMorena BaccarinT. J. MillerZazie BeetzLeslie UggamsBrianna Hildebrand és Karan Soni.

Ami a történetet illeti, (nem vicc, valóban ez a hivatalos szinopszis) Wade Wilson, azaz Deadpool túlél egy majdnem végzetes kimenetelű ostoba balesetet, ám az is lehet, hogy az egy előre eltervezett támadás volt. Szerencsétlenségben hősünk elveszíti az ízlelését, így viszont füstbe megy dédelgetett álma, nevezetesen az, hogy a Mayberry legjobb séfje legyen. Miközben Wilson kétségbeesetten próbálja visszanyerni elveszített képességét, meg kell találnia egy fluxus kondenzátort, le kell vernie néhány ninját és a yakuza embereit, sőt, néhány szexuálisan agresszív ragadozót. Kalandjai során megtanulja, mennyire fontos a család és a barátság...na meg az ízek. 

Múlt héten mi is beszámoltunk róla, hogy a közösségi médiában megjelent információk szerint a Deadpool 2 tesztvetítései korántsem azzal az eredménnyel záródtak, mint azt a stúdió szerette volna, ezen a héten azonban kiderült, hogy a híresztelés kacsának bizonyult, miután hivatalos források erősítették meg ennek ellenkezőjét.

A Deadpool 2 május 17-től látható a hazai mozikban.