Novemberben folytatódik a legendás sorozat, 30 éve indult az első évad

Kelsey Grammer ismételt főszereplésével a Frasier című új sorozat november 3-tól lesz elérhető – kizárólag a SkyShowtime-on.

A SkyShowtime bejelentette, hogy a Frasier című új sorozat első két epizódja november 3-tól, kizárólag a SkyShowtime-on lesz elérhető, az új részek pedig péntekenként jelennek meg. A sorozatban ismét Kelsey Grammer játssza Frasier Crane szerepét, amiért Emmy®-díjat kapott.

A Los Angeles-i Paramount Studiosban, élő közönség előtt forgatott 10 részes sorozat Frasier Crane (Grammer) életének új fejezetéről szól. A főszereplő visszatér Bostonba, ahol új kihívásokkal néz szembe, új kapcsolatokat alakít ki, és végre valóra váltja néhány régi álmát. Frasier visszatért!

Grammer mellett az új sorozat főbb szereplői: Jack Cutmore-Scott, aki Frasier fiát, Freddyt alakítja; Nicholas Lyndhurst mint Frasier régi főiskolai barátja, Alan, akiből egyetemi tanár lett; Toks Olagundoye, aki Oliviát, Alan munkatársát, az egyetem pszichológiai tanszékének vezetőjét játssza; Jess Salgueiro, aki Freddy szobatársának, Eve-nek a szerepében jelenik meg; valamint Anders Keith, aki Frasier unokaöccse, David bőrébe bújt.

A Frasier forgatókönyvét Chris Harris (How I Met Your Mother) és Joe Cristalli (Life in Pieces) írták, akik Kelsey Grammerrel, Tom Russóval és Jordan McMahonnal együtt egyben a sorozat vezető producerei is. A sorozat készítői a CBS Studios és a Grammer’s Grammnet NH Productions. Az új sorozat első két részét a híres rendező és televíziós műsorkészítő, James Burrows rendezte, aki a kritikusok által elismert Cheers című sorozat társalkotójaként, vezető producereként és rendezőjeként, valamint a Frasier, Will & Grace és a Dear John című sorozatokról vált ismertté. A sorozat forgalmazója a Paramount Global Content Distribution.

Idén 30 éve mutatták be először az eredeti Frasier tévésorozatot, amely 37 Emmy-díjat és 107 jelölést kapott – és ez a mai napig rekordnak számít az Emmy-díjat nyert vígjátéksorozatok között. Az eredeti sorozat is megtekinthető a SkyShowtime-on.

81 Frasier  (2023)

vígjáték

SkyShowtime (2023.11.03.)

Frasier visszatér Bostonba, ahol új kihívásokkal kell szembenéznie, új kapcsolatokat kell kialakítania, és egy-két régi álmát végre valóra kell váltania. több»