Nyilvánosan bocsánatot kért Mila Kunis és Ashton Kutcher a levelekért, melyeket Danny Masterson támogatására írtak (videó)

Ashton Kutcher  és Mila Kunis nyilvánosan bocsánatot kértek a levelekért, amelyeket az Azok a 70-es évek show sztárjának, Danny Masterson támogatására írtak, akit nemrég elítéltek egy szexuális zaklatási perben. 

A Kutcher Instagramján közzétett videóban a pár kijelentette, hogy nem állt szándékukban aláásni az igazságszolgáltatási rendszert, vagy újra traumatizálni az áldozatokat. Kutcher kifejtette, hogy a leveleket Masterson családjának kérésére írták, hogy leírják azt a személyt, akit 25 éve ismertek. Kunis hozzátette, hogy továbbra is támogatni fogják a szexuális visszaélések áldozatait.

A Masterson-ügy egyik áldozata azonban "sértőnek és bántónak" nevezte a bocsánatkérést, és felszólította a házaspárt, hogy tartsák kordában a kiváltságaikat. Kutcher és Kunis is azon több mint 50 ember között volt, akik levelet írtak Masterson támogatására, akit 30 évtől életfogytig tartó börtönbüntetésre ítéltek.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)