Önálló filmet kap Fekete Özvegy

A Marvel elkötelezett a projekt mellett.

Bár a Marvel egyre jobban erősít női fronton, gondoljunk csak a DA Hangya és a Darázs-ra, vagy a Marvel Kapitányre, a legtöbben mégis arra kíváncsiak, megkapja-e önálló filmjét Fekete Özvegy. Nos, a stúdió mindenképp számol Scarlett Johanssonnal a jövőben, derült ki a Marvel igazgatója, Kevin Fiege a Deadline-nak adott interjújából.

"Úgy véljük, ő egy csodálatos karakter, Johansson pedig egészen kiválóan formálja meg. Ő egy teljes értékű Bosszúálló, és saját jogán is remek történetekkel bír, ezért úgy gondoljuk, nagyszerű lenne egy különálló frachise-t építeni köré" - árulta el Fiege.

A Polgárháború rendezői, Anthony Russo és Joe Russo is örömmel látnák a Natasha Romanoffot egy szólófilmben. "Szerintünk ő az egyik leggazdagabb karakter a Marvel univerzumában. Nagyon összetett. Rengeteg dolgot ki lehetne hozni belőle" - mondták el egy tavalyi interjúban.

Mivel a Marvel 2019-ig a kilenc filmmel jelentett be, és ezek között nem szerepel a Fekete Özvegy, ezért az önálló filmre valószínűleg egy ideig még várnunk kell, azonban Fiege világosan kifejtette, hogy a stúdió moziverzumának következő fázisában ott lesz a helye.

Afelől semmi kétség, hogy Johansson megfelelő húzónév, és egyedül is megbirkózna a feladattal. 2014-es scifije, a Lucy a vegyes kritikai fogadtatás ellenére is több mint 463 millió dollárt kaszált.

A színésznő legújabb filmje, az Amerika Kapitány: Polgárháború már a mozikban. 

akció | kaland | sci-fi

A Bosszúállók: Ultron kora eseményeit követően a világ kormányai határozatban döntenek arról, hogy szabályozzák a szuperhősök tevékenységeit. A határozat megosztja a... több»