Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Lucy (2014)

Lucy
Filmadatlap
 
25
Szereplők
109
Vélemények
20
Képek
16
Videók
Lucy

Galéria (20)

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Morgan Freeman
Scarlett Johansson
Amr Waked
Morgan Freeman
Scarlett Johansson
Choi Min-sik
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Choi Min-sik
Morgan Freeman

Videók (16)

 
PadmeAmidala   2021. 09. 05.

legújabb vélemény

0

Szerintem nem igazán jó ez a film. Túl rövid is lett, de ez önmagában nem kéne, hogy gond legyen. Inkább az, hogy semmi különlegest nem láttam benne, aki szerint mondanivaló van ebben, azt nem értem. Igazából vicc az egész cselekmény felépítése, és f... több»

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

2

Morgan Freeman az egyik kedvenc színészem, de ebben a filmben nem ő volt előtérben, sokkal inkább Scarlett Johansson, de neki is van jobb filmje szerintem.

 
Eastern79   2021. 02. 09.

2
Zsigeri hatás

Luc Besson az utóbbi időben mintha elfáradt volna, bár néha azért még meglegyinti a zsenialitás szele. Scarlett Johanssonnak nagyon jól áll ez a szerep, sőt gyakorlatilag az összes szereplő mintha erre a filmre született volna. Bár a befejezést túlságosan leegyszerűsítettnek gondoltam az elején, a film többszöri megnézése után inkább arra asszociáltam, hogy a tiszta tudattá válás élményének metaforájaként is értelmezhető, hiszen a film legerősebb pillanatai azok a szöveges és vizuális monológok, ahol Lucy felismeréseivel szembesülünk az életről. A legjobb értelemben különös film. Köszönöm, Luc Besson!

 
indingo   2017. 04. 15.

1

Talán jó is lehetett volna, de annyi értelmetlen lépés volt benne, hogy már-már nevetségessé vált. Tudják, hogy drogot csempésznek, lenyelették vele, de azért még jól megverjük biztos, ami tuti.

 
Deku   2017. 10. 25.

0

Már szinte az első percekben magára vonta a figyelmemet és szerencsére így is maradt. Az izgalmas és kedélyt borzoló jeleneteknek hála végig maxon tartja a néző érdeklődését.

 
babsy88   2015. 01. 23.

1

Sci-fihez képest abszolút nézhető film, végig izgalmas, mindenképp érdemes megnézni. Tele akciójelenetekkel, abszurd, elképzelhetetlen történettel. Morgan Freeman tapasztalata kellett a sikerhez. 5/5

 
GedyPapa   2017. 03. 14.

0

Az alapsztori nem rossz, viszont a megvalósítás jobb, mint amire számítottam volna tőle. Mind Scarlett Johansson, mind Morgan Freeman nagyon jól hozzák a szerepet és érdekes végigkövetni Lucy metamorfózisát.

A film összbevétele 458 863 600 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben 62 karakter hal meg.

(Norbi)
 

A film 49 millió dollárból készült el.

(mamiéstöti2)
 

A film producere Besson felesége, Virginie Silla volt.

(mamiéstöti2)
 

Lucy teljes neve Lucy Miller.

(dulkap)
 

A rendező, Luc Besson is megjelenik a filmben. A párizsi kórházban ő alakítja az egyik orvost.

(ps)