Óriási dominanciát mutatott ez a 2 Netflix-produkció streamingen, az Országúti diszkó remake-je sem rúghatott labdába (március 15-21)

Erősen indított a Prime Video műsorkínálatában a napokban debütált új Országúti diszkó, a Luminate adatai szerint Doug Liman rendezése azonban még így is alulmaradt a Netflix két megjelenésével, az Úriemberekkel és Az ír kívánsággal szemben.

A Jake Gyllenhaal főszereplésével készült Országúti diszkó tulajdonképpen a remake-je az azonos című Patrick Swayze főszereplésével készült produkciónak, a film nem mellékesen 121,5 millió perc megtekintést hozott össze a platformon, noha Liman még március 8-án a texasi Austinban megrendezett SXSW fesztiválon azt ígérte, bojkottálni fogja a saját filmjét, mivel az Amazon nem volt hajlandó mozikban is bemutatni azt.

Ez a siker azonban még így is alulmarad a Netflix műsorkínálatában elérhető Guy Ritchie és Nima Nourizadeh Úriemberek sorozatával szemben, amely a március 15-21-ei héten 1,3 milliárd perc nézettséget kapott.

További összehasonlításképpen a Netflix nagy érdeklődéssel várt új drámasorozata, A 3-test probléma nyolc epizódon keresztül 62,6 millió nézett percet generált a március 21-i első napon.

Peter Farrelly Ricky Stanicky című rendezése, amely március hetedikén debütált a Prime Videón 239,5 millió megtekintett percet kapott, illetve a Lindsay Lohan főszereplésével készült Az ír kívánság 698,8 millió megtekintett percet “gyűjtött össze”.

akció | thriller

Egy volt UFC-bunyós a megélhetéséért küzd. Miután egy Florida Keys-i roadhouse tulajdonosa rátalál, hogy a kocsijában alszik, kidobóember lesz, és belekeveredik a törvényen... több»