Óriási felháborodást váltott ki a Jumanji-remake bejelentéseA kép forrása: 1995 TriStar Pictures

A Sony múlt héten jelentette be legújabb filmterveit, melyek a következő két évben kerülnek majd a mozikba.

Hatalmas felháborodást váltott ki a közösségi oldalakon a hír, hogy a Sony bejelentette a Jumanji remake-jét. Az 1995-ös Robin Williams főszereplésével készült eredeti film rajongói úgy vélik, hogy ilyen röviddel a színész halálát követően még túl korai elkészíteni a feldolgozást.

Bár a produkciót csak most jelentették be hivatalosan, hosszú ideje keringenek pletykák a filmről, melyet 2016. karácsonyára időzített a Sony. A projekt egyelőre sem színészekkel, sem főszereplőkkel nem rendelkezik (bár a híresztelések szerint   lehet az egyik befutó), mindössze annyi biztos, hogy Zach Helm írja majd a forgatókönyvet, aki még 2012-ben kötelezte el magát a remake mellett.  

A közösségi oldalakat a bejelentést követően azonnal ellepték a rajongók, akik meglehetősen vehemensen adtak hangot nemtetszésüknek. Sokan úgy gondolják, Hollywood kifogyott az eredeti ötletekből, de a legtöbben egyet értettek abban, hogy Robin Williams alakítását nem lehet megismételni, sőt, az egész projekt teljesen felesleges. Arról nem is beszélve, hogy a kommentelők nagy része egyenesen felháborítónak véli, hogy a színész tavaly augusztusi tragikus halálát követően a Sony máris nekilátott a film elkészítéséhez.  

A Jumanji 2016. december 25-én debütál a mozikban.