Őrült idők jönnek! A Marvel főnöke a Bosszúállók 4 utáni tervekről beszélt

Amint a mozikba kerül a Bosszúállók: Végjáték - erre már csak két hónapot kell várni! -, a Marvel filmes univerzumában végleg megváltozik valami. Ezt eddig is tudtuk, arról viszont fogalmunk sem volt, hogy mégis mire lehet majd számítani a Marvel-filmek kapcsán.

A Végjáték egy olyan produkció, ami lezár egy korszakot, és nyit egy újat: sok fontos szereplőtől kell majd elköszönnünk, és nem tudjuk, hogy mi lesz az életben maradók sorsa.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige jelenleg a Marvel Kapitány promóciós körútján van, ahol természetesen az újságírók kérdéseire is válaszolnia kell. Mivel egyre közeledik a Végjáték premierje, és a háttérben folyó munkák egyre nagyobb méreteket öltenek, a Marvel pár titkos projektjének meglétét már igen bajos lenne tagadni.

Feige végre beszélt a most már készpénznek vehető The Eternals-projektről, amely a Bosszúállók-univerzumot váltaná majd fel a Marvel filmes galaxisában. Azt eddig is sejteni lehetett, hogy a Marvel tervei között az szerepel, hogy egy sokkal nagyobb világra nyissanak a történetekkel kaput, és ez a jelek szerint tényleg be is követezik.

A Jack Kirby által létrehozott világ hatalmas és évezredeket ölel fel, így bőven jut majd elmesélhető és feldolgozható történet a filmiparnak – a kérdés persze az, hogy pontosan milyen formában és szereplőkkel fog majd ez megvalósulni, illetve ezekben a történetekben milyen szerep jut majd a már jól ismert, és a végső leszámolást túlélő karaktereknek.

A The Eternals-történetek jelenleg nem túl ismertek a szélesebb közönség számára, így az is kérdés, hogy a stúdió hogyan fogja majd őket bemutatni: de Fegie válaszaiból az derült ki, hogy inkább egyszerre érkeznének majd, semmint egyesével, ahogy a Marvel-filmektől eddig megszoktuk.

A hír viszont elég érdekes és izgalmas ahhoz, hogy a képregényeket nem feltétlenül, de a filmeket igencsak szerető rajongók is a tenyerüket dörzsölhessék.