Az Oscar-díjas színész, Jean Dujardin (galériánkban) főszereplésével készül az új Zorro-sorozat a Paramount+ és a France Télévisions együttműködésének keretében. A sorozatról készült első fotó a fenti coveren látható.

A sorozat egyébként még idén elindul a Paramount+-on, még azelőtt, hogy a France Télévisions is bemutatná. A streamingszolgáltató egyébként az Egyesült Királyság, Olaszország, Németország és Latin-Amerika területén történő forgalmazási jogokat is megszerezte. Az összes többi terület értékesítését a France tv végzi.

Az új Zorrót előkészületeiről még tavaly számoltak be először, az utóbbi időben azonban meglehetősen csendes volt a projekt háza tája. A cselekmény 1821-ben játszódik, és Don Diego de la Vega Los Angeles polgármestereként igyekszik javítani szeretett városának helyzetén.

A város azonban pénzügyi gondokkal küzd egy helyi üzletember miatt, és Diego hamarosan rájön, hogy polgármesteri hatalma nem elég az igazságtalanság elleni küzdelemhez. 20 év után ismét magára ölti az álarcot, most azonban nehéz lesz számára kettős életet élni.

A nyolc epizódból álló sorozat további szerepében érkezik Audrey Dana, Salvatore Ficarra, André Dussolier, Eric Elmosnino és Grégory Gadebois, a pontos premierdátumot ugyanakkor egyelőre nem közölték hivatalosan.