Mel Gibson idén tavasszal új filmmel jelentkezik, ráadásul nem is akármilyen színészek társaságában. A Stuart atya (Stu atya) főszerepét ugyanis Mark Wahlberg fogja alakítani, de mellettük feltűnik még Jacki Weaver és Teresa Ruiz is. Mostanra az is kiderült, hogy melyik stúdió karolta fel a projektet.

A Stuart atya (Stu atya) igaz történetet mesél el, méghozzá Stuart Long tiszteletes történetét. Mielőtt a papi hivatást választotta volna, mindenfélével próbálkozott, többek közt bokszoló is volt. Életét sok rossz döntés kísérte, de végül az önpusztításból fel tudott állni és élete végéig másokat segítő és inspiráló tiszteletesként tevékenykedett.

A film főszerepét Mark Wahlberg fogja eljátszani, azt viszont nem tudni, hogy Mel Gibson pontosan kit fog alakítani. A film forgatókönyvét az a Rosalind Ross írta, akivel az utóbbi időben a színész egy párt alkot. Emellett a rendezői széket is ő foglalta el.

Mark Wahlberg korábban úgy nyilatkozott, hogy Rosalind Ross nagyszerűen fogta meg Long történetét és ültette át a mozivászonra. Életében igazi inspiráció volt mindenki számára, akivel kapcsolatba lépett és nagyon reméli, hogy a filmmel tovább tudják éltetni a szellemét.

A Stuart atya (Stu atya) a tervek szerint áprilisban debütálhat és mostanra az is kiderült, hogy a Sony vásárolta meg a film forgalmazási jogait.

Biztos, hogy nem maradtál le Mel Gibson utóbbi években forgatott filmjeiről? Lesd meg a fenti galériánkat, és csekkold A professzor és az őrült előzetesét. A dráma január 27-től a hazai mozikban.

dráma | életrajzi

Prof. James Murray nekilát, hogy megalkossa az Oxfordi Angol Szótár első kiadását. Munkáját a 19. század közepén kezdi. Az egyik kollégájától, Dr. William Minor-tól nem... több»