Parkinson-kórral diagnosztizálták a Félig üres és a Hetedik mennyország színészét, Richard Lewist

Richard Lewis a közösségi médiában beszámolt egészségi állapotáról.

A színész humorista elmondta, hogy az elmúlt években Parkinson-kórral küzdött, ez viszont nem tántorította őt le attól, hogy folyamatosan dolgozzon, így Lewis azt is elárulta, hogy nemrég fejezték be a Félig üres 12. évadának forgatását.

Lewis hozzátette, hogy három és fél éve hagyta abba a turnézást, így egyre többen kérdezgették, hogy mikor is folytatja azt. A humorista azt is elmondta, hogy négy egymást követő műtéten esett át a hátán, a vállán és a csípőjén.

“Szerencsére későn kaptam meg, és azt mondják, hogy nagyon lassan fejlődik, ha egyáltalán elmondható ez róla, a megfelelő gyógyszereket szedem, így minden rendben van” - mondta Lewis.

“Befejeztem a standupot, csak az írásra és a színészetre koncentrálok. Parkinson-kórban szenvedek, de orvosi kezelés alatt állok, és minden rendben van, és szeretem a feleségemet, szeretem a kiskutyámat, és szeretem az összes barátomat és rajongómat” - tette hozzá a humorista.

vígjáték

A Félig üres című vígjátéksorozat központi figurája Larry David, akinek mindene megvan, amire ember csak vágyhat: szép otthon, türelmes feleség, szakmai siker, hűséges... több»