Tavaly ilyenkor épp Johnny Depp és Amber Heard bírósági rágalmazási perétől volt hangos a sajtó. Mint ismert, a színésznő 2016-ban családon belüli erőszakkal vádolta meg a sztárt, aki később emiatt elveszített egy rágalmazási pert Londonban a The Sun magazinnal szemben. Hollywood hátat fordított Johnny Deppnek, de a tavalyi perben végül többségében az ő igazát mondták ki.

A színésznőt 15 millió dollár kifizetésére kötelezték, míg Johnny Deppet 2 millió dollár megfizetésére Amber Heard ellenkeresete miatt. Amber Heard tavaly decemberben fellebbezett az ítélet ellen, ám később peren kívül egyeztek meg a felek, hogy ne kelljen harmadjára is a nyilvánosság előtt kiteregetniük a szennyest.

Az ügy tehát mostanra nagyjából lecsengett, ám még mindig vannak "utórengések". Johnny Depp első felesége, Lori Allison nemrégiben egy podcast vendége volt, ahol szóba került ez a botrány is. A sminkesként dolgozó Lori Allison 1983-ban ment férjhez az akkor még csak 20 éves Johnny Depphez, ám két évvel később kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva elváltak. A pár mégis jó barátságban maradt egész életére.

Lori Allison a podcastben arról beszélt, hogy Johnny Depp az egyik legkedvesebb és legnagylelkűbb ember, akit ismer. Ezért is volt olyan szörnyű végignéznie az egész rágalmazási pert. Végig attól rettegett, hogy esetleg a sztár elveszítheti az ügyet és annak milyen követkeményei lesznek rá nézve.

Emellett Amber Heardről is beszélt. Elmondta, hogy többször találkozott vele, amikor még Johnny Depp felesége volt a pár bulijain. Itt kedves és gyönyörű nőnek ismerte meg, nem nagyon tudott volna belekötni. Ám, ahogy telt az idő, egyre durvább dolgokat hallott róla. A legjobban mégis az viselte meg, amiket a bírósági tárgyaláson hallott róla, azokat borzalmasnak nevezte. Hozzátette, ő maga is csinált már durva dolgokat más emberekkel, de az, amit Amber Heard szörnyű volt. Ha tehetne vele valamit legálisan, meg is tenné.