Tegnap töltötte volna be a 49. évét Paul Walker, aki 2013-ban, kilenc éve egy tragikus autóbalesetben veszítette életét. Az elsősorban a Halálos iramban franchise-ból ismert színész lánya, Meadow Walker egy megható Instagram-bejegyzésben emlékezett meg édesapjáról.

Meadow Walker, aki modellként keresi kenyerét, egy közös képet osztott meg édesapjával, amely még akkor készült, amikor pici gyermek volt. A képhez pedig a következőt fűzte hozzá: „Boldog születésnapot a legjobb barátomnak és lelki társamnak. Örökké szeretlek és minden nap hiányzol.”

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meadow Walker Thornton-Allan (@meadowwalker) által megosztott bejegyzés

A kép mellé egy másikat is csatolt, amelyen az egykori színész 42. születésnapján alapított Paul Walker Foundation új pólóit és sapkáját mutatta be. Ezeket megvásárolva lehet az alapítványt támogatni.

Meadow Walker egy Insta-sztorit is megosztott, amelyben a közös képek mellett az édesapja színésztársa, Jordana Brewster egy videóját is megosztotta. A videón a színésznő és Paul Walker nevetgélnek vélhetően egy forgatás szünetében. A színésznő annyit fűzött a videóhoz, hogy a videót a telefonján találta és olyan érzés, mintha Paul Walker még mindig itt lenne. A nevetése, a mosolya és a lelke.