Pennywise hátborzongatóbb mint valaha az AZ 2 új előzetesében

Az új plakát után befutott az Az - 2. fejezetmásodik előzetese is, melyben Pennywise hátborzongatóbb, mint valaha. A legújabb  Stephen King adaptáció szeptemberben érkezik a hazai mozikba.

Alaposan berúgta az ajtót az idei Comic-Con, melyen egymást érik a sikervárományos filmek legújabb előzetesei. A szórásból természetesen az idei év legjobban várt horrorja, az AZ 2 sem maradhatott ki, melyhez megérkezett a teljes trailer.

Bár a folytatás főbb szerepeit a Vesztesek klubja időközben felnőtt tagjai alakítják, néhány jelenet erejéig az első rész gyerekszereplői is feltűnnek majd a színen.

A sztori 27 évvel az Andy Muschietti rendezésében bemutatott rendkívül sikeres Az (a számok nyelvén ez 700 millió dolláros összbevételt jelent mindössze 35 milliós költségvetés mellé, és persze számos rekordot, egyebek mellett minden idők legnagyobb bevételű korhatáros filmjéét) után veszi fel a fonalat, amikor a régi cimborákat ismét összehozza a sors Derryben, hogy ezúttal végérvényesen leszámoljanak az ördögi bohóccal, Pennywise-zal.

A horror főbb szerepeit James McAvoyJessica ChastainJaeden LieberherBill SkarsgårdFinn WolfhardJack Grazer és Javier Botet játsszák, míg a rendezői széket ismét Muschietti foglalhatta el.

Az Az - 2. fejezet szeptember 5-től látható a hazai mozikban.